söndag 21 september 2014

Gråt och skrik samt BMI värde

Vår lilla baby har haft väldigt ont i magen sen igår. Igår kväll grät och skrek hon. Det var faktiskt första gången jag har hört henne så upprörd. Varje gång jag ammade henne började hon gråta. Kändes som om hon skulle ha druckit gift. Natten gick så att hon sov helt fast vid mig. Då fick hon lite ro i sig. Hon brukar bajsa varje natt men den här natten har det inte ens kommit ut någon prutt. Hon måste ha hård mage. Stackaren! Mitt fel är ju allting. Det måste vara det att jag drack massvis med läsk igår och i förgår. Light läsk ännu. Ska sluta göra det nu.

Måndag till fredag lyckades jag vara på diet. Igår åt jag godis och nästan en hel pizza. Ska ta min vikt varje fredag och räkna ut BMI värdet. Fredag därför för att jag kommer/vill äta gott på helgen. Vikten går säkert lite upp då. BMI värdet igår var 26,8359375. Under 5 dagar har jag gått ner lite, jeij!

Hoppas babyn bajsar snart! Hon vrider och vänder på sig under sömnen. Ibland kommer det ett skrik. Hemskt att se henne ha så ont. Det gör ont i mitt hjärta :(

7 kommentarer:

  1. Jag lider så med dig och babyn :( jag vet precis hur det är. Dottern har också haft jätteont i 2 dagar nu och har heller inte bajsat mer än en gång om dagen från flera ggr per dag. Jättemärkligt! Läkaren ska dock ringa imorgon angående hennes eventuella komjölksallergi och då ska jag fråga om bajseriet :D Hoppas det snart blir bättre för bebis! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen jobbigt för tycker så synd om henne. Det har bara kommit lite prutt bajs bara men inget mera. Väntar på det stora lasset:) Tänk så glad man blir av bajs nuförtiden! Du kan ju meddela mig också vad läkaren säger om bajseriet. Hoppas det snart blir bättre för er också! Kram.

      Radera
  2. Sådär, nu har jag pratat med specialistläkaren på barnmottagningen och hon sa angående bajseriet att så länge hon mår bra och verkar nöjd är det ingen fara. Det går i perioder, ibland bajsar de varje gång de ammat, ibland 1-2 ggr om dagen och det brukar minskas ner ibland. Somsagt, så länge de mår bra ska man inte oroa sig :-) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok :) tack att du svarade. Nu väntar vi bara på att magknipet ska gå över. Annars mår hon ju bra. Skönt. Kram :)

      Radera
    2. Har er baby komjölksallergi? Skulle fråga det ännu 😊

      Radera
    3. Skönt att hon mår bra. Magknip får man ju tyvärr räkna med. Jag längtar så till hon är runt 3-4 månader då det brukar gå över :) Ja de misstänker det eller överkänslighet iallafall pga att hon bajsade blod vilket är ett vanligt symtom just för det, och det försvann när jag slutade med komjölk :)

      Radera
    4. Ok, verkar vara det om blodet slutade. Tråkigt med allergin men skönt att veta orsaken till blodet. Väntar också på att när de är 3-4månader :)

      Radera