onsdag 5 november 2014

Snoriga och slemmiga

Mina små flickor är otroligt förkylda. Lill flickan blev sjuk i måndags och babyn idag. Lill flickan blev garanterat smittad från familjecafét i fredags. Hon blir typ alltid sjuk därifrån. Varför kan inte de som är sjuka stanna hemma!!

Idag har jag inte gjort något annat än att torkat deras näsor och drägel från hakorna. Näsorna rinner som värsta fontäner och dräglet är som Niagara falls. De har så täppta näsor att de måste andas via munnen. De vet ännu inte vad svälja betyder (bara omedveten sväljning).

Den här natten kommer säkert gå till att vakta babyn. Hon kräks lätt och slemmet gör det bara värre. Är rädd att de kvävs i sitt eget slem. Pappan vaktar lill flickan.

Vi väntar ännu på den stora explosionen (alltså bajset). Idag har babyn försökt klämma ut någonting men utan resultat. Pruttat har hon för den delen och det jobbigaste är att det tycks göra ont på henne när hon klämmer en fis.

Stackars mina små flickor! :(

2 kommentarer:

  1. Krya på sig till tjejerna, så tufft när de är sjuka!(ett tips: Vi har provat något som heter pysventil till tage när han har haft lite svårt att få ut luften, det har varit himla effektivt och efteråt har det till och med kunna komma lite bajs)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Ska kolla om jag hittar en pysventil där vi bor. Låter bra!

      Radera