söndag 20 juli 2014

Första baby blöjorna inköpta

Pampers eller libero? Köpte båda för kommer inte ihåg vilket märke jag tyckte bäst om. Lill flickan använder märket Toujours från Lidl. Tycker att den är bäst för hennes ålder. Vilket blöjmärke tycker ni är bäst? :)

6 kommentarer:

  1. Liberoa on käytetty aina, lukuunottamatta pikkupikkuvauvana Pampers-kokeilua. Liberot ovat niin pehmeitä ja tykkäsin Libero-klubista :)

    Maisa Viinimarja (joka ei jaksa logata sisään)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pitää tutustua siihen libero-klubiin 😊

      Jos muistan oikein niin meilläkin taisi olla libero vaipat pikkuiselle silloin. Saa nähdä mitkä tälle sopii. 😊

      Radera
  2. Hei taas, Se sinun ystäväsi,joka otti asperinia ja tuli raskaaksi,miten hänellä menee? Ottiko hän asperinia ennen,vai jälkeen ovulaation?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo, se tuli heti raskaaksi otettua mini aspiriinia. Otti heti kun menkat alkoivat ja söi sitä viikolle 8. On viikolla 33 nyt. Tämä mun ystävä uskalsi ottaa aspiriinia koska mä käytin sitä. Rupesin syömään sitä 3 keskenmenon jälkeen. Tulin myös heti raskaaksi kun rupesin syömään sitä. Voi olla sattumaa myös. 50 mg sitä ei ole haitaksi jos on muuten perusterve ja eikä syö mitään muuta verenohennuslääkkeitä. Lopetin juuri sen syömistä kun tulin viikolle 36. Tuli pitkä vastaus :)

      Radera
  3. Kiitos vastauksestasi :) blogia tämä frendisi ei vissiin enää pidä,siksi tulin sulta kyselemään. Mä aloitin omatoimisesti aspirinit nyt kun on taukokierto Letrozoleista. Jos ei mitään anna,niin ei otakaan. Olen nyt kahtena päivänä ottanut eikä lääkärikään kieltänyt,kun puhuin hänen kanssaan asiasta viimekäynnillä. Sanoi vaan että useimmiten määrätään plussan jälkeen käytettäväksi..ei sitä ennen.mulla ainakin aina hemppa ollut tosi korkea, melkein 160 toisinaan, joten ei tästä haittaakaan ole.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Juu, ei pidä blogia enää. Lääkäri määräsi mulle sitä aspiriinia ja sanoi, että aloita kun tikku näyttää plussaa. Luin kuitenkin jostain, että olisi hyvä aloittaa jo aikaisemmin. Joten niin me tehtiin. Voi olla sattumaa, että molemmat saimme plussaa heti sen jälkeen. Juu, ei se haitaksi ainakaan ole. Toivotaan parasta sun kohdalla! :)

      Radera