fredag 24 oktober 2014

Brio sleep säng

Nu har vi köpt en Brio sleep säng till lill flickan. Är väldigt nöjd med den. Ville inte ha en vuxen säng till henne ännu eftersom hon är bara 1 år och 9 månader. Hon behöver en säng där hon inte kan falla ur eller rymma från. Hon älskar att rymma :)

Sängen är alltså 140 x 70 cm lång. Sätter ut bilder så att ni kan se hur den ser ut. Sängen är större än en vanlig spjälsäng. Hennes gamla är 115 x 55 cm. Den sängen ska babyn ta över så småningom.

Brio sleep 140x70

Brio sleep 140x70


Brio sleep 140x70
Den här sängen kan monteras till en vanlig spjälsäng med bottnet uppe eller nere. Man får bort främre skyddet eller så kan man ta bort "gallret" att det blir som en vanlig säng. Här kan du t.ex. hitta sängen: http://lekmer.se/barnrum/sangar/spjalsangar/brio-s%C3%A4ng-3-i-1-sleep-spj%C3%A4ls%C3%A4ng-juniors%C3%A4ng-70x140-cm-vit

Det ända spjälskyddet som jag hittade till den här sängen är Safe dreams spjälskydd. Den är tillräcklig lång för Brio sleep sängen. Spjälskyddet kan du hitta här: http://lekmer.se/barnrum/textilier/spjalskydd/safe-dreams-spj%C3%A4lskydd-ivory

Safe dreams spjälskydd

"Det är gjort av Softbreathe™, ett unikt vadderat material som ger maximal ventilation och genomströmning av syre för barnet i sängen. Beroende på CotWraps unika ventilerande materialsammansättning riskerar barnet inte att kvävas, inandas sin egen utandningsluft eller överhettas, vilket alla är kända riskfaktorer vid plötslig spädbarnsdöd." Texten är lånad från lekmers sidor.

Så den köpte vi också :)

Vad har ni andra för sängar till era barn? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar