måndag 7 oktober 2013

Febrig förkylning

Stackars lill flickan! Vi som trodde att det bara var klorvatten som försökte komma upp efter mycket sväljande på babysimmet. Hon blev ganska sjuk under natten. Vi sov inte så mycket under natten för hon ville bara sova bredvid mig. Är så rädd att hon faller från sängen så kan inte själv sova ordentligt då. Hon hade också så mycket slem att hon hade svårt att sova, höll på att kräkas flera gånger. Kände på natten hur varm hon blev. Mätte febern och det visade 38,4. Gav Panadol till henne.

Nu under dagen så har hon varit otroligt varm och snor rinner ut från näsan hela tiden. Har gett Panadol enligt vikt men febern tycks inte gå ner ordentligt ändå (till 38,2 kanske). Nu på kvällen hade hon 38,9. Ville inte att febern skulle stiga mera så gav Panadol.

Febern och snuvan kom väldigt snabbt. Hon hade inga symptom eller tecken på att bli sjuk under dagen. Skulle tro att det är influensa men till influensa brukar inte snuva höra till. Så en vanlig feber förkylning är det nog.

Jobbigt för henne att vara sjuk. Hon kan inte säga hur hon mår eller om hon har ont någonstans. Hon brukar nästan aldrig gråta eller gnälla men nu har hon gjort det lite mera. Tycker att Panadolen inte verkar så bra även om jag har gett enligt instruktioner.

Hoppas denna natt går bättre för henne!

Jobbigt att vara sjuk

2 kommentarer:

  1. Stackarn! Hälsa henne krya på dig! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Hon är lie bättre idag men nog gnällig och trött. Stackaren!

      Radera