måndag 2 december 2013

Komikern

Yngre pojken är en riktig komiker :)

Idag morse var alla utom mannen i nedre våningen. Visste inte riktigt vad mannen höll på med där uppe. Pojkarna åkte i väg till skolan och jag värmde mjölk till lill flickan. Dags för första dagssömnen. När vi kom upp så var vårt sovrumsdörr stängt och vid dörrhandtaget hängde en skyllt där det stodd "hush baby sleeping" och inne sovrummet låg mannen och sov. Yngre pojken hade märkt att pappa låg och sov så han hade satt en passande skyllt vid hantaget :) Haha.. Yngre pojken är precis så där små humoristisk. Alla kanske inte förstår hans skämt men vi tycker att han är super rolig :)

Vid middagsbordet skrattar vi mycket och delvis beror det på den yngre pojkens skämt. Han kan plötsligt säga någonting super roligt och vi andra skrattar ihjäl oss. Han är ganska lik sin pappa. Lika humoristisk och älskar att stå i rampljuset.

Många av våra skämt handlar tyvärr om mannen min :). Som t.ex. att det blev stopp i wc stolen efter hans besök på vår utomlandsresa (haha, skrattar medan jag skriver detta) eller att han sjönk in i stolen för sitsen gick sönder hos våra nära och kära...

Yngre pojken kan plötsligt börja dansa t.ex. vals och sedan byta till salsa och sjunga salsa salsa och göra 'salsa steg'. Han älskar att stå framför spegeln och göra roliga miner och gester. Han är väldigt språkligt begåvad och han vet precis vad han ska säga för att få någon annan att skratta. Härliga han :)

Barn är nog så lustiga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar